sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Remediile naturale care ajută ficatul să se recupereze: Detoxifică, purifică și regenerează

Distribuie:

Publicat:

Unele ceaiuri și sucuri naturale cu proprietăți detoxifiante pot ajuta ficatul afectat de hepatită să se recupereze, dacă administrarea acestor remedii naturale este dublată de tratamentele prescrise de medic, care trebuie respectate întru totul.

În primul rând, tratamentul pentru hepatită prescris de medic trebuie urmat conform indicațiilor, pentru ca pacientul să se asigure că are cele mai bune șanse de a se recupera. În al doilea rând, orice supliment alimentar are pacientul de gând să ia, este necesar să ceară mai întâi sfatul medicului. Acest lucru este valabil în general pentru adminsitrarea oricăror suplimente, fie ele și din plante.

Remedii naturale pentru susținerea sănătății hepatice în caz de hepatite

Exemple de remedii naturale care pot fi eficiente pentru o mai bună sănătate a ficatului și care pot contribui la o mai bună funcționare a acestui organ sunt frunzele de ochiul-boului, tulpinile de țelină, anghinarea și păpădia. Administrarea remediilor naturale ar trebui să fie însoțită și de o alimentație adecvată, evitarea consumului de alcool și activitate fizică regulată, recomandă doc.ro.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img