vineri, 19 aprilie, 2024

Remediile naturale la care să apelezi când suferi de bronșită: Te ajută să respiri mai bine și elimină bacteriile

Distribuie:

Publicat:

Există diverse remedii naturale pentru bronșită. Este indicat să apelezi la ele înainte de a apărea anumite complicații. În caz că nu știai, o tuse severă se poate transforma în bronșită. Acest lucru se întâmplă atunci când stratul care acoperă bronhiile se inflamează, restricționând accesul aerului către plămâni.

În situația de mai sus, corpul este mai predispus la dezvoltarea infecțiilor. Totodată, în plămâni pătrunde mai puțin aer. Tocmai de aceea, pacientul se confruntă cu dificultăți respiratorii și tuse frecventă cu flegmă în exces. Din fericire, dacă bronșita este tratată la timp, nu există urmări grave.

În general, persoanele care ignoră simptomele bronșitei pot dezvolta o afecțiune cronică. Odată cu trecerea timpului, plămânii se deteriorează considerabil, iar problemele respiratorii se intensifică. În cele din urmă, pacientul poate ajunge să sufere de insuficiență cardiacă.

Tipuri de bronșită

Acută

Bronșita acută poate fi cauzată de un virus, gripă sau o răceală obișnuită.

Te poți molipsi atunci când o persoana bolnavă tușește, iar bacteriile rămân în aer. În plus, afecțiunea poate fi transmisă și prin contact fizic.
Bronșita acută durează 10 zile, însă tusea poate persista săptămâni întregi, chiar dacă infecția a dispărut. Dacă o tratezi la timp, aceasta poate fi ameliorată în câteva zile, potrivit dozadesanatate.ro.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img