vineri, 19 aprilie, 2024

Remediu uimitor impotriva durerii de orice fel

Distribuie:

Publicat:

Pe cat suna de ciudat, daca partenerul tau te tine de mana cand te doare ceva, atunci suferi mai putin si chiar simpla prezenta a celui drag in camera provoaca unde cerebrale care conform encefalogramei, se pot observa cel mai bine la femeile care sunt in travaliu.
 
In plus, s-a descoperit ca durerea opreste complet simcronizarea interpersonala din cuplu si atingerea reface aceasta legatura. Conform acestor noi descoperiri citate de feminis.ro, bazate pe analiza a 20 de cupluri timp de 1 an de zile, nu ar trebui sa iti fie frica sa-ti atingi usor partenerul, deoarece aceasta poate fi considerata o atingere miraculoasa, ce previne si trateaza nenumarate afectiuni si reface conexiunea dintre voi.
 
Poti incerca chiar acum sa il iei de mana pe iubitul tau si sa-l tii astfel un pic, ca sa observi cum bataile inimilor si respiratiile vi se sincornizeaza. Daca inca nu te-ai convins, gandeste-te la ultima oara cand ti-a fost rau si el a venit sa te sarute pe frunte sau sa te ia in brate… Nu-i asa ca ai rezistat mai bine in fata durerii? A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img