vineri, 19 aprilie, 2024

Remediul care combate osteoporoza si durerile articulare

Distribuie:

Publicat:

Durerile articulare apar de obicei atunci cand corpul nu sta intr-o pozitie normala, astfel incat articulatiile se lezeaza ceea ce genereaza dureri. Osteoporoza la randul sau apare din cauza deficitului de calciu in organism. Din fericire exista un remediu in stare sa trateze ambele afectiuni concomitent. Secretul remediului consta intr-un amestec special de seminte si miere, care este benefic atat pentru oase cat si pentru articulatii.

Pentru a prepara acest remediu vei avea nevoie de: 50 de g de seminte de dovleac, 5 linguri de seminte de susan, 3 linguri de stafide, 10 linguri de seminte de in, 50 g seminte de floarea soarelui, 50 g de grau boabe macinat, 1 kg de miere pura

Nu trebuie decat sa amesteci bine toate ingredientele, dupa care sa depozitezi remediul intr-un recipient de sticla. Aceste remediu se consuma cate doua lingurite pe zi, una inainte de dejun si alta inainte de cina. Semintele sunt extrem de bogate in calciu si siliciu. Calciul trateaza osteoporoza iar siliciul reface articulatiile, astfel incat durerile in scurt timp vor disparea.(A.M.)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img