vineri, 19 aprilie, 2024

Remorca neinmatriculata, depistata in trafic de politistii din cadrul S.T.P Husi

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi efectueaza cercetari cu privire la un barbat care conducea un ansamblu de vehicule, al carei remorca nu era inmatriculata.

In data de 14 iulie 2020, in jurul orei 00.30, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a oprit pentru control in localitatea de frontiera

Rasesti, un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Trafic si o remorca marca NIEWIADOW, ce aveau aplicate placute de inmatriculare specifice Marii Britanii. Acesta era condus de M.T., in varsta de 38 de ani, cu cetatenie romana si Republic Moldova.

In urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat faptul ca remorca era neinmatriculata, neavand  drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tractarea unei remorci neinmatriculate sau neinregistrate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img