vineri, 29 martie, 2024

Renault a deschis comenzile din Romania pentru noua versiune a modelului sau 100% electric ZOE

Distribuie:

Publicat:

Renault a deschis marți comenzile din România pentru noua versiune a modelului său 100% electric ZOE, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Prețurile pornesc de la 30.000 de euro cu TVA.

"A treia generație a modelului evoluează în versatilitate, calitate și tehnologie. Noul ZOE oferă dotări de segment superior, încă de la primul nivel de echipare, rămânând totuși accesibil. Evoluția se La exterior, Renault ZOE nu se îndepărtează de liniile fluide şi design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord și tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătățit. Din punct de vedere tehnic, citadina electrică asigură o autonomie mai mare, cu o baterie de 52 kWh, care oferă până la 395 kilometri WLTP și vine cu posibilitatea de încărcare la o conexiune de tip DC (curent continuu). În același timp, condusul este acum mai plăcut datorită unui motor mai performant, cu o putere de 100 kW", spune compania într-un comunicat.

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). Echiparea cea mai de bază (Life) are un preț de 30.350 de euro plus TVA, în timp ce echiparea Intens (R135) costă 33.250 de euro plus TVA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img