vineri, 29 martie, 2024

Renault Espace cautat in Spania, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera un autoturism Renault Espace care figura ca fiind declarat furat de autoritatile din Spania.

La sfarsitul saptamanii trecute, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Valeriu P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Renault Espace, inmatriculat in Franta.

 “Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca fiind declarat furat, semnalare introdusa de Spania.”declara Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul din Franta, de la o societate de profil si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 15.750 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img