sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Restricţie de tonaj (3,5 tone) pe DN 13E, din cauza ploilor abundente

Distribuie:

Publicat:

Din cauza precipitaţiilor abundente şi a creşterii cotelor apelor ale râului Negru până la suprastructura podului, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masa totală maxima autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 13E, km 39+769, localitatea Reci, judeţul Covasna.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img