joi, 28 martie, 2024

Retea de traficanti de droguri DESTRUCTURATA! Doua cadre medicale au fost implicate

Distribuie:

Publicat:

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au destructurat o retea de trafic de droguri ce actiona in municipiul Slatina.

Din reteaua de trafic de etnobotanice si droguri de mare risc ar face parte 15 persoane, printre care si doi angajati ai SJU Slatina, respectiv un brancardier si o asistenta medicala, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

In cauza au fost efectuate marti cinci perchezitii domiciliare si au fost puse in executare 52 de mandate de aducere atat a suspectilor, cat si a martorilor.

In urma perchezitiilor au fost ridicate de la domiciliile suspectilor mai multe plicuri cu material vegetal uscat (ce ar putea fi etnobotanice) si mai multe plicuri cu substanta alba (posibil droguri de mare risc) precum si peste 160.000 de lei si peste 6.300 de euro. Anchetatorii au mai confiscat si telefoane mobile, precum si un pistol cu aer comprimat.

Suspectii procurau drogurile din tara, uneori de pe site-uri de pe internet, iar apoi le vindeau in Slatina, in apropierea unor licee.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img