vineri, 19 aprilie, 2024

Reteaua Telekom a „picat“ pentru majoritatea clientilor. Compania nu se grabeste sa remedieze problema

Distribuie:

Publicat:

Oamenii care au cartele pre-pay sau abonamente Telekom se plang ca nu pot sa efectueze apeluri.

Totul a inceput luni, 5 martie, dupa ora 14:00. Le apare instant mesajul „Neinregistrat in retea”, neputand sa sune, sa primeasca mesaje sau sa acceseze datele mobile.

Foarte multi dintre utilizatorii retelei mobile de voce a Telekom se plang din cauza unor probleme tehnice. De altfel, si compania a postat pe contul oficial de Facebook ca experimenteaza „disfunctionalitati de natura tehnica”, in ceea ce priveste serviciile de voce si date mobile.

Adevarul.ro a incercat sa contacteze departamentul de presa al Telekom Romania, insa numerele de telefon nu functioneaza, ele fiind, cel mai probabil, afectate de aceeasi problema resimtita de majoritatea utilizatorilor retelei de telefonie.

Mai multi utilizatori ai retelei s-au plans in comentariile postarii de pe contul oficial de Facebook al Telekom Romania ca nu pot primi sau efectua apeluri.

In postarea de pe Facebook, compania recunoaste ca echipele tehnice lucreaza la remedierea cat mai rapida a problemei si ca „specialistii depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametri normali”. Imediat dupa publicarea acestui anunt, clientii au reactionat virulent, multi dintre ei intentionand chiar sa renunte la aceasta retea de telefonie mobila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img