News Flash:

Reteta care iti lasa gura apa: Cum se prepara CELE MAI DELICIOASE SARMALE DE PUI in foi de varza

15 Mai 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8705 RON (-0.0045)
USD: 4.1828 RON (-0.0046)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Astazi alegem sa gatim un fel de mancare traditional, potrivit pentru cei carora le plac sarmalele, dar care prefera un tip de carne mai usoara. Iata de ce ai nevoie pentru a gati sarmale de pui in foi de varza: 1 caserola de carne 100% din piept de pui CocoRico, 3 cepe, 100 de grame de orez, 4 linguri de bulion, sare, piper, varza murata, boia de ardei, 1 legatura de marar, patrunjel, 1 ou. Mod de preparare: Caleste ceapa taiata in ulei, dupa care pune doua linguri de bulion si orez. Adauga carnea, marar maruntit, sare, piper, boia si un ou, amestecand pana ce ingredientele se omogenizeaza. Spala frunzele de varza, taie-le, pune o lingura de umplutura in mijloc si ruleaza presand capetele cu degetele. Deasupra pune doua linguri de bulion, completaaza cu apa si fierbe la foc mic pana cand varza si compozitia sunt bine fierte. La final decoreaza cu patrunjel.  CocoRico iti ureaza pofta buna!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011789 (s)