marți, 16 aprilie, 2024

Reteta de curatare rapida a organismului

Distribuie:

Publicat:

Sezonul festiv este una dintre cele mai decadente perioade ale anului. Distractie, nopti nedormite, prea multe pahare de sampanie… insa trebuie sa ai grija si de sanatatea ta in acest timp. Pentru a preveni efectele negative ale unei petreceri, exista cateva metode prin care sa iti detoxifici corpul rapid si usor dupa ce ai petrecut cu o seara inainte.

Cateva perne in plus

Inainte sa mergi la culcare, mai aseaza-ti cateva perne sub cap si gat. Acest lucru te va ajuta sa ai o circulatie mai buna a sangelui si o drenare mai eficienta a toxinelor. De asemenea, mai bine ar fi sa eviti sa dormi pe o parte, pentru ca fluidele se vor acumula in obraji si sub ochi.

Apa cu lamaie

Incepe-ti ziua intr-o nota pozitiva si bea un pahar de apa calduta cu lamaie. Lamaile actioneaza ca un diuretic natural si te ajuta sa elimini mai repede si mai bine toxinele care s-au adunat in corp cu o seara inainte. Adauga cateva felii de lamaie intr-o cana cu apa calduta. Bea apa, iar sarea pe care ai retinut-o in corp va fi eliminata. De asemenea, aceasta tehnica te va ajuta sa induci activitatea colonului, prin care se elimina si mai multe toxine.

Felii de castraveti

Feliile de castraveti puse pe ochi nu sunt doar un truc simpatic din filme sau seriale TV! De fapt, castravetii te ajuta sa lupti impotriva ochilor umflati. Castravetele contine un antioxidant care reduce umflarea tesuturilor. Pune feliile de castravete pe pleoape si lasa-le sa actioneze pentru 10 minute.

Ceai de ghimbir

Ghimbirul actioneaza ca un anti-inflamator si ca un ajutor de nadejde in digestia corecta a alimentelor pe care le mananci. Ghimbirul relaxeaza si calmeaza sistemul digestiv si te ajuta sa scapi de balonare. Adauga o felie de ghimbir curatat, proaspat, intr-o cana de apa clocotinda, lasa ceaiul la infuzat pentru cateva minute si bea-l incet.

sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img