marți, 19 martie, 2024

Reteta de salata care te ajuta sa combati celulita

Distribuie:

Publicat:

O viata agitata, stresata, mereu pe fuga cu mese luate tarziu sau in fata calculatorului, in timp isi vor pune amprenta asupra corpului tau. Nici viciile nu sunt de ignorat atunci cand vorbim despre celulita. Fumatul si consumul zilnic de alcool contribuie substantial la dezvoltarea aspectului de coaja de portocala.

“Celulita apare de la stilul de viata nesanatos, de la stres, de la dereglarea hormonala, de la lipsa miscarii, este si pe baza emotionala. Cand avem un exces de celulita este bine sa facem cat mai multa miscare si sa ne alimentam corect. Avem nevoie din ce in ce mai multe legume. 80% putem ameliora celulita cu ajutorul alimentatiei. Avem nevoie de legume crude zilnic pentru ca au multe vitamine, minerale si fibre. Scrubul cu zat de cafea este din nou extrem de bun pentru combaterea celulitei” explica Bianca Brighila specialist in nutritie, potrivit clicksanatate.ro.

O salata care ne ajuta sa scapam de celulita putem sa o facem foarte simplu: nautul (este foarte bun pentru celulita), spanac crud, morcov care este (benefic pentru piele), telina (proprietati diuretice, digestive si laxative, ne ajuta sa eliminam surplusul de apa din corp), seminte de floarea soarelui (contin vitamina E, seleniu, zinc care ajuta la producerea de colagen), ulei de masline, sare de Himalaya, lamaie. A.G.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img