News Flash:

Reteta Zilei:Mancarica de vinete cu rosii

29 Mai 2015
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
4 rosii
5 catei de usturoi
2 linguri ulei de floarea-soarelui
boia dulce
piper
sare
patrunjel proaspat tocat
busuioc proaspat tocat
foarte putin zahar

Mod de preparare:

Curata vinetele de coaja si feliaza-le pe lungime. Cufunda rosiile cateva secunde in apa fierbinte, apoi indeparteaza-le pielita si toaca-le marunt. Caleste rosiile si usturoiul maruntit in ulei 2-3 minute, pune apoi vinetele, zaharul, sarea si piperul. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 15 minute.
Inainte de servire presara busuiocul si patrunjelul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033649 (s)