News Flash:

RETETA ZILEI:Pastrav pe pat de legume

24 Noiembrie 2014
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8735 RON (0.0000)
USD: 4.0875 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
1 cutie mica ciuperci
rosii cherry congelate
faina
brocolli congelat
1 fir ceapa verde
mazare congelata
fulgi de ardei iute
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald.
In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper.
Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimele cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii.

Reteta de pastrav pe pat de legume ne este recomandata de Simona.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014684 (s)