miercuri, 24 aprilie, 2024

RETETA ZILEI:Pastrav pe pat de legume

Distribuie:

Publicat:

5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
1 cutie mica ciuperci
rosii cherry congelate
faina
brocolli congelat
1 fir ceapa verde
mazare congelata
fulgi de ardei iute
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald.
In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper.
Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimele cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii.

Reteta de pastrav pe pat de legume ne este recomandata de Simona.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img