News Flash:

Reteta Zilei:Tocanita de cartofi cu pui

17 Iunie 2015
1610 Vizualizari | 1 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8737 RON (0.0000)
USD: 4.0172 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
600 gr file de pui, injumatatit
1 ceapa rosie injumatatita
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri faina
6 cartofi taiati in patru
350 gr cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
460 ml supa de pui
1 lingura de mustar
1 lingura miere de albine
100 gr fasole verde, taiata mai marunt
1 lingura tarhon proaspat

Mod de preparare:

Rumeneste puiul vreo 5 minute, in ulei incins, apoi scoate-l pe o farfurie. Pune restul de ulei n tigaie, soteaza ceapa timp de 5 minute, dupa care pune usturoiul. Dupa inca un minut adauga faina. Amesteca. Dupa 1 minut pune cartofii. Amesteca. Incorporeaza carnea dupa vreo 3 minute, impreuna cu supa, mierea si mustarul. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 20 de minute. Spre final ia capacul de pe oala si mareste intensitatea flacarii. Adauga atunci fasolea. Mancarea este gata in 5 minute. Se se serveste cu tarhon.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012583 (s)