vineri, 19 aprilie, 2024

Revelion 2019. Ce sa nu faci Ajun si in noaptea de Anul Nou! Aduce mare ghinion in 2019

Distribuie:

Publicat:

Revelion 2019. Ajunul de Anul Nou, noaptea de Anul Nou, dar si ziua de 1 ianuarie 2019 abunda in traditii si superstitii, aducatoare de noroc sau ghinion. Iata ce nu trebuie sa faceti in aceste zile, pentru ca Anul 2019 sa va mearga numai bine si sa va fereasca de pagube.

Sub nicio forma nu trebuie sa maturati in Ajun si de Anul Nou pentru ca alungati bogatia si atrageti ghinionul. 

Nu scoateti absolut nimic din casa, nici macar gunoiul, pentru ca se arunca si prosperitatea. Totodata, nu e indicat sa dati lucruri in Ajun de Noul an pentru ca veti avea casa goala si in anul care vine, iar pe usa nu va mai intra norocul, ci paguba. 

Cine spala rufe, va avea parte de rau tot anul, iar cine va folosi foarfecele, se spune ca isi va taia bunastarea si iubirea. De asemenea, se spune ca persoana care va cheltui bani in Ajun de Anul Nou sau in prima zi din 2019, va duce lipsa acestora tot anul.

Anul Nou. Traditii despre bani. Nu intrati in Noul An cu datorii, pentru ca veti avea de dat bani tot anul.

Vezi si: Superstitii de Anul Nou: De ce este bine sa mananci peste, dovleac spart si 7 sau 12 boabe de struguri

Nu dormiti in noaptea de Anul Nou, pentru ca veti somnorosi si apatici tot anul care vine. O alta datina spune ca in Ajunul Anului Nou trebuie sa aveti mereu in buzunar cateva boabe de grau, pentru a fi ferit de foamete tot anul.

Copiii care se nasc in Noaptea de Anul Nou vor avea noroc toata viata. Tot pentru noroc, belsug si sanatate, masa trebuie sa fie imbelsugata, iar oaspetii imbracati la tol festiv. Pentru fericire in dragoste, nu uitati sa purtati culoarea rosie. 

De asemenea, o bine cunoscuta superstitie spune ca prima persoana care va trece pragul casei in prima zi din an ne va influenta tot anul. Conform traditiei, persoanele cu parul blond sau roscat aduc ghinion in timp ce cele brunete aduc noroc. De asemenea, daca prima persoana care intra in casa este barbat, anul va fi plin de noroc, in timp ce daca femeile intra primele, acesta va fi plin de ghinion. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img