joi, 25 aprilie, 2024

Revoltă în PNL! Florin Roman: ‘Ludovic Orban a furat startul în perspectiva Congresului PNL’

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PNL Florin Roman a declarat la RFI că și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul din 25 septembrie. El consideră că actualul lider al formațiunii, Ludovic Orban, a furat startul.

Florin Roman: ”Da, îmi doresc să existe competiție, îmi doresc să fie cât mai mulți candidați la președinția partidului. Eu cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și cred că e bine să avem competiție la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde de regulă se vine cu un candidat unic”.

Deputatul evită să spună clar dacă l-ar susține pe Florin Cîțu la președinția PNL: ”Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care și-a anunțat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunțate în momentul declanșării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul și probabil că nici Florin Cîțu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului”.

Florin Roman nu este la prima ieșire împotriva lui Ludovic Orban. Potrivit surselor noastre, liberalul și-a exprimat nemulțumirea față de Orban încă din 17 mai, în cadrul unei ședințe în PNL

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img