vineri, 26 aprilie, 2024

Revoltator! Baietel de 5 ani din Brasov, batut si incuiat in debaraua gradinitei de educatoare pentru ca nu voia sa doarma

Distribuie:

Publicat:

Un nou caz revoltator de agresiune in gradinita. O educatoare din Brasov este acuzata ca a lovit un copil de 5 ani si apoi l-a inchis in debara. Pedeapsa socanta a fost aplicata pentru ca baietelul nu voia sa doarma, spune mama copilului.

Intr-o incapere unde nu exista camere de supraveghere, educatoarea l-ar fi pedepsit brutal pe baietelul de cinci ani. Copilul a trecut prin clipe de groaza, singur, in intuneric, spune mama. A iesit plangand de acolo. Pentru ca apoi a inceput sa rada, educatoarea l-ar fi trimis inapoi, in debara.

Doamna s-a apropiat de usa urland ca asa o sa i se intample de fiecare data cand nu va dormi, a povestit mama copilului.

Agresiunea a avut loc in ianuarie, povesteste mama. Baiatul a fost mutat la alta gradinita, dar educatoarea a continuat sa vina in fata copiilor. Pana astazi, cand femeia a recunoscut acuzatiile, spun inspectorii scolari.  

Delia Chivarean, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov: Este adevarat, este un comportament regretabil, ne cerem scuze fata de parinti. Doamna educatoare si-a prezentat demisia in aceasta dimineata.

Parintii nu au depus plangere, cu toate acestea, politia s-a autosesizat. 

Alina Ivan, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov: A intocmit un dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva. 

Educatoarea nu a putut fi contactata pentru explicatii. Daca va fi trimisa in judecata, ea risca pana la 6 luni de inchisoare. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img