News Flash:

REVOLTATOR! Dumitru Buzatu ignora evenimentele de la Pungesti

6 Decembrie 2013
3316 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitru Buzatu caricatura 1
Dumitru Buzatu promitea in campania sa electorala ca niciodata nu se va pune problema exploatarii gazelor de sist in judetul Vaslui. Acum, dupa ce acest membru marcant al USL s-a vazut cu puterea in mana, face doar ce-l taie capul. Se numeste Dumitru Buzatu si este presedintele Consiliului Judetean Vaslui si seful organizatiei PSD. Anul trecut, Buzatu era un înversunat contestatar al companiei Chevron, cea care a fortat începerea explorarii în satul vasluian Pungesti, unde s-a produs recent si mini-revolutia anti gaze

de sist. Buzatu conducea multimea de protestatari - peste 10.000 de vasluieni - care strigau în 2012 ca Chevronul trebuie sã pãrãseascã Romania. Buzatu a jurat pe Biblie ca nu-i va lasa pe americani sa distruga judetul si urla ca trebuie oprit masacrul! In final, a fost ales sef al judetului Vaslui, dupa care s-a plimbat pe banii companiei Chevron în diverse excursii de informare. Apoi, senin, baronul Buzatu a dat avizele de forare necesare companiei Chevron, pentru mai multe locatii din judet. Intre timp, a mers la înmormantarea liderului comunist Hugo Chavez în Venezuela. Buzatu este profesor de filosofie si spune despre el ca este marxist - comunist. Chavez s-ar întoarce în mormant daca ar vedea cum un bolsevic îi sprijina pe capitalistii verosi de la Chevron.

Acest baron local a primit mana libera de la cei aflati la guvernare, face ce vrea el si totul se intampla dupa bunul sau plac. Nu conteaza ca la Pungesti oamenii sunt batuti cu bestialitate de catre jandarmi, nu conteaza ca sunt copii si femei acolo de zile intregi care prosteaza. Acestea sunt simple lucuri pe care presedintele CJ Dumitru Buzatu le trece cu vederea. Si mai grav este faptul ca jandarmii din tot judetul au fost mobilizati spre Pungesti pentru a le asigura libera trecere celor de la Chevron. Chiar din municipiul Husi au fost mobilizati jandarmi pentru a se deplasa la Pungesti, la ordinul baronului Dumitru Buzatu.

Caricatura Dumitru Buzatu

Galerie Foto

Dumitru_Buzatu_-_caricatura
dumitru buzatu usl consiliului judetean vaslui psd chevron husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035483 (s)