vineri, 26 aprilie, 2024

Revoltator! Marius Bodea, protectorul vitezomanilor si a soferilor teribilisti! Ce ineptie legislativa a reusit sa conceapa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Deputatul liberal Marius Bodea a reusit sa uimeasca multi dintre soferii din Iasi cu recentele aberatii ale sale. In loc sa se ocupe de proiectul Autostrazii sau de chestiuni mai utile societatii, Bodea pare sa fie mai preocupat de o metoda prin care sa-i scape pe soferii vitezomani de sanctiuni.

“De cate ori nu vi s-a intamplat sa fiti oprit de o masina a politiei neinscriptionata pe care sa fie montat un aparat radar? Recunosc, mie mi s-a intamplat. Nu mi se pare normal, regula trebuie sa fie preventia, nu amendarea cu orice pret a conducatorilor auto. De aceea, am semnat o initiativa legislativa pentru ca toate masinile politiei sa fie inscriptionate, iar oamenii legii sa poarte obligatoriu uniforma atunci cand ii trag pe soferi pe dreapta”, a scris liberalul intr-o postare pe o retea de socializare.

O astfel de ineptie legislativa i-ar lasa nepedepsiti pe multi dintre soferii care nu respecta limitele de viteza, iar in acest fel numarul de accidente rutiere ar putea creste considerabil. Se pare ca Marius Bodea nu este constient de o realitate certa – frecventa sporita cu care accidentele se produc in judetul Iasi, cu atat mai mult numarul ingrijorator al accidentelor rutiere mortale. Bodea pare, in schimb, mai deranjat de politistii care nu-l lasa sa conduca dupa bunul plac.

Aceasta initiativa a atras foarte multe reactii negative din partea publicului, dar si din partea sustinatorilor deputatului Marius Bodea. Mai mult decat atat, in postarea sa de pe o retea de socializare, Marius Bodea si-a promovat proiectul legislativ alaturi de o poza in care se afla la volanul unei masini, insa fara a purta centura de siguranta. Ce mesaj incearca acest individ sa transmita soferilor? Ca politistii rutieri ar trebui sa inchida ochii si sa-i lase mai moale pe soferii care nu respecta regulile de circulatie? In fine, o astfel de idee ar putea fi un atentat la siguranta iesenilor, iar faptul ca vine din partea unui deputat este cu atat mai grav.

In galeria foto de mai jos puteti vedea cum deputatul Marius Bodea a fost confruntat de ieseni. Unii dintre ei obisnuiau sa il aprecieze, dar dupa propagarea acestei idei in spatiul public, multi si-au pierdut increderea in el.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img