marți, 23 aprilie, 2024

REVOLTATOR! MOL recunoaste ca distribuie harti cu Tinutul Secuiesc! Romanii sunt decisi sa boicoteze lantul de benzinarii

Distribuie:

Publicat:

Romanii sunt decisi sa boicoteze benzinariile MOL, pe motiv ca promoveaza Tinutul Secuiesc. Cu atat mai mult, romanii trebuie sa dea dovada ca sunt patrioti si sa nu mai alimenteze de la benzinariile MOL, cu cat compania ungureasca a recunoscut ca ditribuie harti cu Tinutul Secuiesc prin statiile sale.  

„MOL Romania are o politica prin care respecta comunitatile si minoritatile care traiesc în diverse regiuni ale Romaniei, exemplu în acest sens fiind comunicarile în diferite limbi din statiile amplasate în aceste zone. In acelasi timp, suntem o companie activa în domeniul mobilitatii, asa ca foarte multi turisti ne trec pragul în cele 208 statii pe care le avem în toata tara. In acest context, am dezvoltat o serie de harti care promoveaza cele mai frumoase locuri din diferite regiuni. Hartile despre care se mentioneaza în aceste stiri sunt o initiativa turistica, iar prin acestea sunt evidentiate detaliat si într-un stil prietenos cele mai interesante puncte turistice ale diverselor regiuni ale tarii”, se arata intr-un comunicat al celor de la Mol.

In acest comunicat este precizat astfel extrem de clar ca firma maghiara incalca prevederile Constitutiei Romaniei, indemand la dezbinare si la autonomie teritoriala.  

Nici iesenii nu mai par decisi sa finanteze actiunile impotriva Romaniei si sa mai alimenteze din lantul de benzinarii Mol. In primele zile ale saptamanii, abia daca mai vedeai ici-colo cate o masina la statiile PECO ale companiei ungare din Iasi. 

Acest boicot al iesenilor este normal: oamenii nu mai vor ca banii lor sa fie folositi de companii ungare care lupta impotriva Romaniei. Ar fi momentul ca Guvernul Romaniei sa faca publice listele cu acele fundatii, asociatii sau companii care activeaza in tara, dar sunt finantate din Ungaria. Asa cum maghiarii au facut publice numele asociatiilor din Ungaria, care primesc finantari din partea lui George Soros, asa ar trebui si ca Guvernul Mihai Tudose sa desecretizeze lista cu acele entitati care sunt finantate de la Budapesta. 

Acum a venit momentul ca romanii sa arate ca sunt cu adevarat patrioti, ca au mandrie nationala si ca nu accepta ca identitatea lor nationala sa fie calcata in picioare de maghiarii de la Mol.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img