News Flash:

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 VASLUI la profilurile Real si Uman la Limba si Literatura Romana

1 Iulie 2013
3625 Vizualizari | 1 Comentarii
romana
Absolvenţii clasei a XII-a au susţinut luni, 1 iulie, proba scrisă la Limba şi Literatura Romană, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro publică rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2013, rezolvate şi dezbătute împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.
Examenul de Bacalaureat 2013 continuă luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Romană. Subiectele la Bac 2013 vor fi publicate pe adevarul.ro şi vor fi rezolvate şi dezbătute în direct, în mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013, cu profesori. Emisiunile despre proba scrisă la Limba şi Literatura Romană la Bac 2013 vor fi transmise luni, 1 iulie, pe adevarul.ro şi vor putea fi urmărite în direct pe site-ul adevarul.ro. Subiectul care a fost extras anul acesta la Bacalaureat este varianta cu numărul 7.
La profilul UMAN: Subiectul 1 - „Accidentul“, de Mihail Sebastian - pe baza acestui text, printre alte cerinţe, elevii au avut de găsit sinonime şi de identificat două cuvinte care să dovedească genul căruia îi aparţine textul. 
Subiectul 2 - un text argumentativ despre importanţa jurnalului în viaţa unui adolescent. 
Subiectul 3 - elevii au avut de argumentat simbolismul. Profilul REAL a primit la Subiectul 1 un text din George Călinescu - "Scrinul negru". Absolvenţii de liceu au avut de identificat două trăsături ale genului epic, pornind de la textul de mai sus. 
Subiectul 2 a fost un text argumentativ despre un model în viaţă. 
Subiectul al 3-lea - de comentat tema şi viziunea dintr-o poezie de Ion Barbu, Lucian Blaga sau Tudor Arghezi, la alegere.

bacalaureat bac 2013 subiecte romana rezolvare romana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dorothy  | #2182
mine la firma avem Vodafone Business ce cuprinde 20 de nureme la numai 800 ron/luna ce cuprinde:- 2400 min nationale- gratuit in flota- iti ofera si serviciul vpn pentru a monitoriza minutele.- 10 eurocenti /smsla care poti adauga internet pe mobil pe 2 nureme fara costuri suplimentare.app iti ofera si 20 tel gratis ;) daca stii sa negociezi
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1051 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030052 (s)