marți, 19 martie, 2024

Rică Răducanu, dus de urgență la spital! Este conectat la aparate

Distribuie:

Publicat:

Rică Răducanu trece prin clipe de groază în acest moment. Fostul portar al Rapidului și al echipei naționale a ajuns de urgență la spital, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Sportivul a fost conectat la aparate și se află sub supravegherea medicilor.

Rică Răducanu are nevoie de oxigen

Rică Răducanu a ajuns la spital î

Mai exact, a acuzat probleme de respiratie în timpul somnului, iar alături de familie a luat decizia de a chema ajutoare. Imediat după ce a ajuns la spital, medicii au stabilit că fostul fotbalist în vârstă de 76 de ani trebuie să fie conectat la un aparat de oxigen, pentru a putea avea parte de un proces de respirație normal. Nu a făcut declarații în acest sens pentru că este conectat la aparate, dar cu siguranță va reveni cu lămuriri pentru fani.

Fostul fotbalist declara public că își face griji pentru starea sa de sănătate și se pare că a presimțit că ceva rău i se va întâmpla. Nu este prima dată, însă, când are probleme grave, ținând cont că are și dureri mari de picioare de ceva timp.

În anul 2018, acesta a fost diagnosticat cu apnee în somn, o afecțiune care îngreunează foarte tare respirația din timpul procesului de somn și poate duce chiar la oprirea pentru o anumită perioadă de timp a respirației.

Rică are probleme și cu picioarele și a fost sfătuit de medici să se opereze. Acesta trebuia să facă intervențiile de mult timp și să poarte și proteze, dar a tot anulat, pe motiv că are alte lucruri de făcut.

n stare gravă ieri, iar acum se află sub stricta supraveghere a medicilor. Fostul portar al Rapidului nu s-a simțit deloc bine, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img