miercuri, 24 aprilie, 2024

RIPOSTA fostului presedinte BASESCU

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa fostului sau consilier de la Cotroceni Andrei Plesu, despre care afirma ca, desi are o minte sclipitoare, are o mare infirmitate, lipsindu-i caracterul. “Andrei, nu te ingrijora, sunteti multi care nu puteti fi protezati la caracter”, i se adreseaza Basescu lui Plesu, precizand ca afirmatiile sale sunt un drept la replica, dupa multe atacuri pe care le considera incorecte.
 
“Infirmul! Andrei Plesu, o minte sclipitoare din care adesea patrund in spatiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Plesu are o mare infirmitate. Ii lipseste caracterul”, scrie Traian Basescu intr-o postare pe Facebook.
 
El evoca situatii in care considera ca Andrei Plesu a fost incorect, mentionandu-i pe Petre Roman si pe Emil Constantinescu, dar referindu-se si la propria persoana.

“Mi-l aduc aminte pe Andrei Plesu in vremea cand Petre Roman era pe val. L-a sustinut fara rezerve in schimbul unei functii de ministru pana cand Petre Roman a inceput sa alunece catre abisul sondajelor si atunci n-a ezitat sa-l faca pulbere. Mi-l aduc aminte pe Andrei Plesu in era Emil Constantinescu. Nu mai avea cuvinte cu care sa-i ridice ode, pentru ca spre sfarsitul epocii sa-l faca pulbere”, sustine fostul sef al statului.

Basescu afirma ca Andrei Plesu l-a laudat aproape doua mandate, iar acum este “egalul lui Ghita si partenerul PSD”.
 
“De mine nu mai vorbim. Laude pe aproape doua mandate, iar azi, pentru Andrei Plesu, sunt nici mai mult nici mai putin decat egalul lui Ghita si partenerul PSD. Conform caracterului a uitat inclestarile formidabile ale celor doua mandate si m-a introdus in propriu-i ventilator al pulverizarii”, spune actualul lider al PMP.

In opinia sa, explicatia este aceea ca “a venit vremea altora sa fie proslaviti filosofic”, avertizand ca “va veni si randul lor sa fie pulverizati de geniul fara caracter Andrei Plesu, cu siguranta, la declinul popularitatii”.

“Ce ti-e si cu infirmitatile de caracter. Doctorii nu au proteze pentru ele. Andrei, nu te ingrijora, sunteti multi care nu puteti fi protezati la caracter”, incheie Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img