vineri, 19 aprilie, 2024

Risca ani grei de puscarie pentru 1,7 milioane de lei: Doi afaceristi au fost saltati de politisti pentru evaziune

Distribuie:

Publicat:

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat în acest caz fiind de circa 1,7 milioane de lei, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa, anunță AGERPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 26 şi 51 de ani, din Româneşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie 2012 – decembrie 2013, în calitate de administratori de fapt şi de drept, cei doi nu ar fi evidenţiat în documentele legale ale societăţii o parte din operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate în relaţia cu o altă societate comercială", precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii nereale de mărfuri şi prestări servicii.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img