News Flash:

Riscurile meseriei care salveaza vieti

28 Mai 2015
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, de la 21:30, la Prima TV, in emisiunea Apel de Urgenta, sunt prezentate pericolele la care sunt supusi doctorii, pericole cauzate chiar de pacienti.

Munca la o unitate de Urgenta presupune nenumarate riscuri. De multe ori, acestea apar cu toate ca sunt respectate toate regulile prevazute in Codul de Protectie a Muncii. Iulia Marginean vorbeste la Apel de Urgenta, joi seara, despre pacientii recalcitranti, dar si despre infectarea prin intepaturi de ace si boli contagioase contactate pe cale aeriana de cadrele medicale.

Pentru a linisti un un pacient foarte agitat, medicii de la Spitalul Municipal cheama si angajatii de la serviciul de protectie si paza. Mai mult, fiind cazul unui depedent de injectabile, sansele existentei unor boli transmisibile sunt foarte crescute. Omul foloseste PCP, un anestezic pentru animale, neaprobat pentru utilizare in medicina umana. Adictia are doua aspecte care ingreuneaza munca doctorilor, delirul pacientului si imposibilitatea recoltarii probelor de sange din cauza venelor distruse.

Consumul de stupefiante l-a adus pe barbatul in cauza la sapa de lemn, l-a impins spre insingurare si il apropie tot mai mult de un sfarsit tragic. Vedeti ce fac medicii pentru ca acest sfarsit sa intarzie cat mai mult joi, la Apel de Urgenta, de la ora 21:30, la Prima TV.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047860 (s)