miercuri, 24 aprilie, 2024

Rita Muresan, de nerecunoscut dupa ce a pierdut lupta cu kilogramele: “Am trecut printr-un soc emotional”

Distribuie:

Publicat:

Ajunsa la 45 de ani, Rita Muresean s-a ingrasat foarte mult ajungand la peste 100 de kilograme, dupa ce la varsta de 20 de ani, ea a obtinut trofeul de Miss Romania. De-a lungul timpului, creatoarea de moda a avut mari oscilatii in ceea ce priveste greutatea, dar, in prezent, ea arata complet transformata. Invitata in cadrul late night show-ului de la Antena 1, vedeta a spus ca nu a pierdut nicio batalie cu kilogramele, pentru ca surplusul de greutate nu reprezinta o prioritate pentru ea.
Rita Muresan, de nerecunoscut dupa ce a pierdut lupta cu kilogramele

Avand o greutate de peste 100 de kilograme, fostul model are acum in garderoba haine XXL.

“Nu este o delasare, este redirectionarea atentiei mele catre alte lucruri. Nu mai sunt in stare sa tin diete, nu mai pot sa stau sa-mi cantaresc mancarea. N-am abandonat lupta, pentru ca eu nu ma lupt cu nimeni! Singurul lucru pe care as putea sa-l fac ar fi sportul, iar la cina sa nu mai beau alcool, dar hai sa fim seriosi”, a declarat Rita Muresan in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Vedeta a adus in discutie momentul petrecut in urma cu patru ani cand a slabit extrem de mult.

“Acum patru ani, am trecut printr-un soc emotional care m-a facut sa pierd foarte mult kilograme si altul care m-a facut sa iau. Eu nu-mi mai inteleg organismul. Dimineata cand ma trezesc, eu sunt recunoscatoare ca sunt sanatoasa. Daca eu imi fac analizele si sunt ok, in afara de incetinirea asta (n.r. a organismului). Eu nu sunt prietena cu sportul. As vrea sa fiu ca tata, dar nu s-a mostenit. Tatal meu este antrenor de handbal, in echipa nationala, cu medalii si nu s-a lipit”, a mai spus Rita Muresan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img