joi, 28 martie, 2024

Robert Negoita, dupa episoadele cu Aurelian Badulescu: Ii transmit un mesaj stapanei. In Bucuresti se amendeaza, daca nu tii cainele legat in lesa si cu botnita

Distribuie:

Publicat:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a lansat, miercuri, la B1 TV, un atac la adresa viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, care și-a anunțat intenția de a candida în acest sector și care la acuzat pe negoiță de mai multe ilegalități.

"Îmi pare rău. Îi transmit un mesaj stăpânei (n. r. Gabriela Firea): în București se amendează, dacă nu ții câinele legat în lesă și cu botniță.

E Bichon de talie mare, bine hrănit. Am convingerea că instituțiile statului știu să-și facă datoria. Este câinele pe care îl amuță asupra oricui iese din rând. Dă drumul la Grivei pe el", a declarat Robert Negoiță.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD), a transmis marți, într-un comunicat de presă, că în Sectorul 3 al Capitalei, unde primar este Robert Negoiță (ex-PSD), se „umflă prețul și de 3-4 ori” la unele achiziții din bani publici, că Negoiță este „ultimul care să respecte legea” și l-a acuzat pe edil de „spolierea” bugetului sectorului 3 si „trecerea acestuia prin firme-căpușă”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img