vineri, 19 aprilie, 2024

Roland Dedius Stănescu a murit sub ochii mamei lui. Noi detalii despre decesul fostului fotbalist

Distribuie:

Publicat:

Roland Dedius Stănescu a murit la vârsta de 32 de ani, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Voluntari, București. Totul s-ar fi întâmplat chiar sub ochii mamei lui. Noi informații despre decesul fostului fotbalist.

Roland Dedius Stănescu a murit la vârsta de 32 de ani, după ce a căzut de la etajul patru. Decesul fostului fotbalist nu a fost un accident, ci sportivul și-a dorit să-și încheie socotelile cu lumea, chiar sub ochii mamei lui.

Roland Dedius Stănescu a murit sub ochii mamei lui

Mai multe detalii au ieșit la iveală despre decesul fostului fotbalist. Apropiații acestuia susțin că Roland Dedius Stănescu ar fi avut probleme psihice și nu ar fi fost pentru prima oară când a încercat să-și pună capăt zilelor, potrivit observatornews.ro

Chiar dacă locuia singur, Roland Dedius Stănescu a murit sub ochii mamei lui, în timp ce femeia venise în vizită. După cum bine știm, oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului, dar manevrele de resuscitare au fost în zadar, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Investigații Criminale Ilfov, pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs totul. Din păcate, Roland Dedius Stănescu s-ar fi confruntat cu anumite probleme, fapt ce l-ar fi făcut să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 4, de față cu mama lui.

Vestea că Roland Dedius Stănescu a murit a venit ca un fulger pentru toți cei ce l-au cunoscut și apreciat. Din păcate, fostul fotbalist va rămâne doar o amintire pentru persoanele dragi. Polițiștii care se ocupă de cercetarea cazului vor stabili, în cele din urmă, cum s-a întâmplat, de fapt, totul. Cu atât mai mult, fostul sportiv nu ar fi fost la prima tentativă de a-și lua viața din cauza anumitor probleme, potrivit celor spuse de apropiații lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img