vineri, 29 martie, 2024

„România versus Moldova” într-o Gală de K1 la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Sala Sporturilor din Vaslui a găzduit Gala Semi Pro K1 „România vs Moldova”, eveniment organizat de CS Scorpions Vaslui, cu sprijinul Consiliului Județean Vaslui și al Primăriei municipiului Vaslui, alături de alți sponsori locali.

Cei prezenți au avut parte de 15 meciuri extrem de echilibrate, aceștia fiind încântați de tehnicile oferite de sportivi.

”A fost un eveniment foarte bine organizat și îl felicit pe Remus Ciobanu pentru organizare. Consiliul Județean Vaslui este alături de sport și sportivii vasluieni, oferind an de an sume pentru organizarea și desfășurarea diferitor competiții sportive, cantonamente și participarea la o serie de evenimente, prin programul județean de finanțarea nerambursabilă. Și această gală a beneficiat de finanțare printr-un proiect depus la Consiliul Județean Vaslui”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prezent la gală, alături de vicepreședintele Ciprian Trifan, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, secretarii de stat Andrei Alexandru și Tudor Buzatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img