joi, 25 aprilie, 2024

Românii i-au disperat pe proprietarii de plaje din Grecia, după ce au venit cu obiceiurile de acasă. „S-a aruncat asupra lui ca un uliu

Distribuie:

Publicat:

Românii și-au demonstrat ingeniozitatea și în această vară, cu care i-a enervat pe patronii de plaje din Grecia. Aceștia au căutat metode prin care să cheltuie mai puțini bani, așadar, au venit cu mâncarea și băutura în bagaj, de acasă.

Grecia a fost reprezentată, în această vară, ca una dintre destinațiile de vacanță cele mai dorite și exclusiviste. A atras atenția publicului atât din cauza prețurilor piperate, cât și din cauza înșelatoriilor practicate.

Însă, la polul opus, se află patronii de plaje, disperați de români. Ingenioși din fire, românii au găsit modalități prin care să economisească bani și să se bucure de sejururi mai ieftine. Românii se plâng, la rândul lor de patroni, unii numindu-i pe aceștia chiar Sherlock Holmes.

De ce s-au enervat patronii

Este cazul unei familii de români, care a ales să își facă vacanța din această vară pe litoralul grecesc, în Thassos. Aceștia se declară mulțumiți de condiții și servicii, însă s-au simțit deranjați de patroni.

Deși era specificat faptul că nu este permis accesul cu mâncare și băuturi din exterior, românii au decis să ignore regula și să își încerce norocul. Din păcate, au fost vizați de patroni. Relatarea a fost publicată de către un alt român martor, pe contul personal de Facebook.

„Citind pe acest forum diverse întâmplări, m-am hotărât și eu să vă prezint întâmplările familiei mele în Thassos. Am petrecut un sejur între 2 -8 august în Limenaria. Cazarea a fost relativ în regulă, micul dejun diversificat și gustos, amplasarea perfectă, chiar lângă plajă. Ce ni s-a părut nepotrivit, faptul că proprietarul George era un fel de Sherlock Holmes, adică de dimineața și până noaptea îi simțeai răsuflarea în ceafă. Observa ce consumi pe plajă, cât ai comandat la barul său, ce ai mâncat la restaurantul său, ce duci sau ce aduci de la mașină. Oriunde te întorceai, dădeai nas în nas cu George. La un moment dat ni s-a părut frustrant. Când am rezervat ni s-a spus că este inclusă și plaja. George însă avea pretenție să comanzi totul la barul său. Încă din prima zi, am fost martorii unei scene neplăcute, care nu ne-a picat bine. Într-o familie, soțul îndrăznise să aducă pe plajă o sticlă cu vin și, ce să vezi, George s-a aruncat asupra lui ca un uliu, l-a apostrofat și i-a vărsat sticla cu vin. Noi am cam rămas uluiți! Dar vigilența lui George, nu ne-a fost de folos în ultima zi, când înainte de plecare am găsit una dintre mașini zgâriată destul de rău în parcarea sa. Aceste întâmplări nu ne-au împiedicat să ne bucurăm de frumusețea insulei. A fost prima dată când am ajuns aici. Frumusețea acestor locuri ne-a impresionat. Nu ne-am mai întâlnit în vacanțele noastre de până acum cu tipul acesta de cazare atât de controlat de proprietar și de aceea poate ni se pare cam ciudat. Am dori să revenim pe insulă și aș aprecia păreri legate de cazări bune, mai apropiate de tiparul hotelier, decât de genul guesthouse.”, a relatat românul.

Acesta s-a simțit deranjat de atenția obsesivă a patronului asupra a ceea ce consumă clienții, sugerând că era mai util să fie la fel de atent și în ceea ce privește siguranța mașinilor din parcarea sa, pentru a nu pleca cu una dintre mașini zgâriată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img