joi, 28 martie, 2024

Roman, de negasit pe drumul de intoarcere din Spania, desi anuntase familia ca a ajuns in tara si va fi acasa in cateva ore

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 22 de ani, care se intorcea din Spania cu autocarul, este cautat de politie familia sa anuntand ca nu mai poate lua legatura cu el, desi le spusese ca se afla deja in tara si ca va ajunge acasa in cateva ore.

Ionut Catalin Tudor, din Boldesti-Scaieni, se intorcea din Spania, iar vineri seara si-a sunat mama, in jurul orei 23, pe care a anuntat-o ca se afla in Craiova si ca va ajunge in cateva ora acasa, in Prahova. A fost ultima convorbire pe care a purtat-o tanarul cu rudele sale, dupa care nu a mai putut fi contactat.

Conform unor surse apropiate familiei, Ionut plecase la munca in Germania in urma cu doua luni, dar in cele din urma a ajuns in Spania, la bunica lui.

Miercuri a luat autocarul cu destinatia Romania, iar vineri ar fi trebuit sa ajunga in tara, cu toate acestea tanarul nu a venit acasa si nici nu a mai dat vreun semn de viata.

Politia urmeaza sa faca verificari la firma de transport cu care Ionut se pare ca a calatorit din Spania spre Romania.

Semnalmente: 1,75m-1,80m inaltime, aproximativ 80 de kilograme, brunet, ten masliniu. Ca semne particulare, Ionut are doua tatuaje, unul in zona gatului si altul pe mana dreapta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img