sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Romania a pierdut si cu Rusia

Distribuie:

Publicat:

Romania a pierdut dramatic amicalul cu Rusia, de la Grozny, scor 0-1. Rusii au inscris in prelungirile partidei, la ultima faza de joc.

Seelctionerul Daum a abordat amicalul din Cecenia cu o tactica conservatoare, el alegand sa utilizeze jucatorii cu experienta, desi avea sansa de a experimenta.

Singurele surprize ale neamtului au fost sistemul, care s-a vrut sa fi un 4-2-3-1, si titularizarea lui Gicu Grozav, el fiind legitimat chiar la Terek Grozny.

A fost insa o partida chinuitoare pentru echipa noastra, care a fost depasita de o foarte modesta nationala a Rusiei la aproape toate capitolele.

Mijlocul nostru a fost inexistent, astfel ca fazele de atac au insemnat de cele mai multe ori pase in adancime direct de la fundasi. In ofensiva, Andone, Grozav si Rotariu s-au zbatut destul de mult, insa au realizat foarte putin.

Cele mai mari ocazii au fost ratate pentru noi de Rotariu, care a sutat defectuos in prima repriza dintr-o pozitie foarte buna, si de Andone, care a solicitat un penalti in partea secunda.

Rusii au marcat la ultima faza a meciului, atunci cand fundasii nostri au respins gresit, Poloz a preluat, a sutat in blocaj, insa balonul a ajuns la Ozdoev care a reluat din cadere dintr-o pozitie de offside destul de evidenta.

A fost o partida in care Romania nu si-a propus altceva decat sa nu piarda, schimbarile fiind efectuate de Daum in ultimele 10 minute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img