vineri, 29 martie, 2024

Romania a primit inca 125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricola

Distribuie:

Publicat:

Social-democrații au anunțat, miercuri pe Facebook, că România a primit încă 125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricolă, bani care vor fi utilizați pentru subvențiile agricole, amintind și de simplificarea procedurilor pentru obținerea acestora, potrivit Mediafax.

„Suntem bucuroși să anunțăm că România a mai primit încă 125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricolă, bani destinați subvențiilor agricole! Este dovada consecvenței cu care lucrăm pentru ca fermierii noștri să primească ușor și la timp sprijinul pe care îl merită. Așa vom obține performanțe în agricultură. Așa am făcut în ultimii doi ani, când România a devenit primul producător de porumb și de floarea soarelui din Europa”, au scris social-democrații, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

„Și am făcut modificări semnificative în procedurile de acordare a subvențiilor, astfel încât plata acestora va fi mult simplificată. Astfel nu doar că nu se mai irosește timp prețios, dar scad și costurile de producție cu cel puțin 10%! Dezvoltăm România cu fonduri europene, pentru că românii merită mai mult!”, a completat sursa citată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img