News Flash:

Romii din Bogdanesti beneficiaza de un centru after school-FOTO

16 Septembrie 2015
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Proiectul “A doua sansa pentru familiile de etnie roma”, derulat de Asociatia Construim Impreuna, are scopul de a  oferi copiilor de etnie roma din comuna vasluiana Bogdanesti o alternativa. Odata cu inceperea noului an scolar, acestia beneficiaza de un centru de tip after school, loc in care copiii romi sa isi poata inbunatati abilitatile scolare.

Valoarea centrului ultramodern atinge suma de 108 mii de euro. Cladirea a fost reabilitata si renovata, dotata cu mobilier modern si calculatoare performante, toate acestea pentru ca profesorii sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

„Beneficiari sunt 190 de copii de etnie roma din comuna Bogdanesti si familiile acestora. Practic, elevii vor avea posibilitatea sa vina la centru atat pentru a aprofunda constintele dobandite la scoala si pentru a-si imbunatati performantele scolare, dar si pentru a participa la activitati recreative. Prin proiectul implementat dorim sa le dam o sansa acestor copii”, au declarat reprezentantii Asociatiei Construim Impreuna.

Galerie Foto

bzv3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037183 (s)