vineri, 29 martie, 2024

Roxana Ciuhulescu, pe mâinile medicilor. De ce a ajuns vedeta în spital

Distribuie:

Publicat:

Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mâinile medicilor. Din ce motiv a mers fosta prezentatoare TV la spital. Vedeta susține că nu se mai putea mișca și a mers de urgență la un consult. Ce a mărturisit despre starea ei de sănătate.

Roxana Ciuhulescu a ajuns la spital. Din ce motiv a avut nevoie vedeta de îngrijirile medicilor. Fosta prezentatoare TV a depus mult efort după ce s-a mutat într-o casă nouă. Ce a mărturisit despre starea ei de sănătate.

Roxana Ciuhulescu a ajuns în spital

Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor din nou. Roxana Ciuhulescu a tot amânat o operație, după ce s-a ales cu o ruptură de menisc și ligament încrucișat. Fosta prezentatoare TV s-a confruntat cu dureri insuportabile de spate și ajuns la spital pentru că a avut nevoie de un consult de specialitate.

Fosta prezentatoare TV susține că nu se mai putea mișca. Roxana Ciuhulescu a ținut să precizeze că are discopatie și a avut nevoie să fie văzută de un medic.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, pentru playtech.ro

Vedeta s-a mutat în casă nouă

Roxana Ciuhulescu a locuit cu chirie vreme de cinci ani de zile. Vedeta s-a mutat acum în casă nouă alături de familia ei. Fosta prezentatoare TV a fost foarte atentă să aleagă locuința potrivită pentru ea și pentru cei dragi.

„Acum suntem super ocupați cu casa. Ne mutăm cât de curând. Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar. Însă, stăm de ani buni cu chirie și e momentul să facem și noi acest pas. O casă cu un petec de curte acolo este exact ceea ce ne trebuie”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Vedeta se bucură acum de casa visurilor. Roxana Ciuhulescu a depus mult efort atunci când s-a mutat, dar totul a meritat, pentru că acum are ceea ce și-a dorit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img