marți, 23 aprilie, 2024

Roxana de la ”Puterea Dragostei” i-a dat fatala lui Turcu! L-a facut praf din doua vorbe

Distribuie:

Publicat:

După o relație cât se poate de tumultoasă, cu scandaluri care au făcut deliciul celor care i-au urmărit, Roxana și Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” au decis să se despartă.

Iar dacă cineva credea că despărțirea celor doi a fost una amabilă, Roxana de la ”Puterea Dragostei”  a decis să spună lucrurilor pe nume și l-a făcut praf pe Alex Turcu.

După ce s-au certat, s-au mai și bătut, dar, de fiecare dată, s-au împăcat făcându-și declarații de dragoste care mai de care mai siropoase, Roxana și Alex Turcu, cei doi tineri care s-au cunoscut la Puterea dragostei, par să nu mai aibă nicio șansă să fie împreună. Nu de altceva, dar ultima despărțire i-a lăsat un gust amar Roxanei, aceasta atacându-l, nu tocmai subtil, pe bărbatul pe care, cu doar câteva săptamâni mai înainte, îl considera iubirea vieții ei.

Mai exact, se pare că Alex Turcu ar fi reușit ”performanța” să nu îi fie fidel Roxanei, lucru care a scos-o din minți de supărare pe focoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Așa că, de curând, Roxana de la ”Puterea Dragostei” i-a dat ”fatala” fostului iubit și, chiar dacă nu i-a pronunțat numele l-a umilit public.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img