joi, 18 aprilie, 2024

Roxana Vancea a acoperit tatuajul lui Bendeac de pe mana!

Distribuie:

Publicat:

Roxana Vancea este pasionata de fitness si de… tatuaje. Si stiti cum e vorba aia ca, o data ce ai apucat sa iti faci un tatuaj, nu prea te mai poti opri. Roxana Vancea a si uitat numarul tatuajelor pe care le are.
’’M-ai pus la treaba. Acum le-am numarat ca nu mai stiam exact cate am. In total sunt 20, iar in doua luni am progamare pentru urmatorul. Toate au o semnificatie pentru mine. Sub san, la inima, am o data de nastere care inseamna infinit pentru mine’’, ne-a marturisit ea.
Un tatuaj devine si mai important si mai frumos atunci cand iubesti si iti tatuezi initiala sau numele iubitului tau. Dar ce faci cu tatuajul atunci cand persoana respectiva nu mai face parte din viata ta?
“Am avut tatuata o semnatura, dar am acoperit-o cand am simtit ca iubesc mai mult amintirile cu noi decat prezentul”, ne-a mai spus ea.
Cu toate ca in prezent este singura, Roxana nu se plange de acest lucru si asta pentru ca este mereu ocupata, iar majoritatea timpului il petrece la sala de fitness si la sala de dans la bara, sport pe care il exerseaza zi de zi si isi doreste sa participle la campionate specifice acestui sport. Ciao.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img