vineri, 29 martie, 2024

Rugaciunea care indeplineste dorintele. Trebuie rostita in fiecare zi de joi

Distribuie:

Publicat:

Desi face parte din panteonul sfintilor catolici, Sfanta Rita din Cascia a devenit un exemplu pentru toti crestinii. Si asta pentru ca a fost harazita sa poarte semnele lui Iisus. Insa minunile savarsite de ea, au facut inconjurul lumii, asa incat, nu degeaba, si-a capatat titulatura de sfanta care rezolva pana si ceea ce pare imposibil de realizat.

Aceasta rugaciune se face in 9 zile de joi consecutiv:
“O, sfanta aparatoare a celor aflati la mare nevoie, tu, care stralucesti precum steaua sperantei in bezna intunericului, binecuvantata Sfanta Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de rabdare si tarie, model al tuturor etapelor vietii! Alatur vointa mea celei a lui Dumnezeu, gratie Domnului Iisus Hristos, care a indurat purtarea coroanei de spini si caruia tu i-ai fost alaturi zi de zi.  Mijloceste tu, cu harurile si virtutile tale, ruga mea catre Sfanta Fecioara Maria, ca sa imi asculte durerea intru slava lui Dumnezeu si sfintirea mea.

Indruma-ma si arata-mi calea cea buna, o, sfanta protectoare si sustinatoare a celor aflati la necaz, sa pot obtine iertarea pacatelor, perseverenta, puterea de a pasi cu curaj, bunatate si rabdare pe calea vietii. [Acum se spune dorinta.] Sfanta Rita, avocata imposibilului, roaga-te pentru noi! Sfanta Rita, avocata celor neajutorati, roaga-te pentru noi! Ajuta-ma, Sfanta Rita! Roaga-te pentru mine, ca prin tine sa-mi creasca iubirea pentru Domnul nostru Isus. Amin!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img