joi, 28 martie, 2024

Rugaciunea inimii, rostita de parintele Cleopa: “Este scurta, dar are mare putere si te va feri de rele”

Distribuie:

Publicat:

Cea mai puternica rugaciune, dupa rugaciunea domneasca „Tatal nostru", este cea a inimii. Cateva cuvite pe care sa le rostesti mereu in minte si care te feresc de rele. Parintele Cleopa le spunea tuturor credinciosilor in cautare de  liniste sufleteasca sa o rosteasca zilnic.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!”, asa suna rugaciunea inimii care te fereste de necazuri si suparari.
In varianta mai lunga, rugaciunea inimii suna asa: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-ma pe mine, pacatosul!”

"Aceasta este o rugaciune scurta, dar are mare putere. Este bine s-o repeti si in tren, in masina si pe drum si acasa, pana ce adormi seara. Daca ai numele lui Iisus Hristos, nu mai ai naluciri prin somn si suparari si visuri urate, pentru ca nu se poate apropia satana de locul acela unde se pomeneste numele Mantuitorului cu toata inima, cu toata dragostea", le spunea parintele Cleopa tuturor celor care cautau ajutor divin, potrivit ortodoxia.me.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img