News Flash:

Rugat insistent, un condamnat revine la sefia unei importante filiale PSD

9 Iulie 2015
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
ioa
Ioan Cindrea a revenit miercuri la conducerea organizatiei judetene a PSD Sibiu, la solicitarea membrilor Comitetului Executiv judetean si a primarilor social-democrati din judet, dupa o perioada in care acesta s-a autosuspendat din partid din cauza problemelor pe care le-a avut cu Justitia.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sibiu, ca intoarcerea lui Ioan Cindrea la conducerea organizatiei judetene survine pe fondul unor framantari aparute in cadrul filialei in perioada in care acesta din urma nu a mai fost lider al PSD Sibiu.

"Concluzia Comitetului Executiv (al PSD Sibiu - n.red.) a fost ca, din pacate, la ora la care vorbim, organizatia a ajuns la un nivel de divizare destul de periculos. Din cauza faptului ca domnul Cindrea, acum cateva luni, s-a autosuspendat, au aparut foarte multe framantari si organizatia PSD Sibiu, o organizatie bine structurata de-a lungul anilor si o organizatie bine asezata, a devenit foarte divizata, fiind in pragul de a ajunge intr-o situatie greu de remediat, daca ar fi continuat.

Membrii Comitetului Executiv i-au cerut domnului Ioan Cindrea sa revina asupra deciziei, sa renunte la autosuspendare si sa inceteze autosuspendarea, incepand de astazi domnul Cindrea redevenind presedintele organizatiei PSD Sibiu", a spus Liviu Dragnea.

ioan cindrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036036 (s)