vineri, 29 martie, 2024

RUGBY:Romania a pierdut in fata Italiei

Distribuie:

Publicat:

Romania a pierdut ultimul meci in faza grupelor Campionatului Mondial de rugby, in fata Italiei, scor 22-32, avand in partea secunda o prestatie foarte buna.

Romania a inceput bine si a profitat in primele minute de o lovitura de pedeapsa dupa o greseala in gramada a italienilor. Florin Vlaicu a transformat, era 3-0 si sperantele noastre incepeau sa fie din ce in ce mai mari.

Nu a fost sa fie insa un meci mare pentru noi, avand in vedere ca dupa acest 0-3, italienii au inceput sa joace foarte bine. Speculand, e adevarat, si greselile noastre foarte mari, in special in defensiva, acolo unde am lasat brese mari, prin care rivalii nostri ne-au depasit in mare viteza.

La pauza, scorul era 22-3, dupa ce italienii au marcat 3 eseuri prin Sarto, Gori si Allan. Sa spunem ca din minutul 18, noi am jucat 10 minute in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Van Heerden.

Dupa pauza, italienii au dominat in continuare, Zanni punctand chiar dupa 6 minute un nou eseu. Romania s-a mai trezit insa si a incheiat cu fruntea sus, marcand chiar 2 eseuri, unul prin Poparlan, altul prin Apostol.

Acelasi Apostol marca in ultimul minut un nou eseu, salvand impresia slaba din prima parte.

Scorul final a ajuns la 32-22, unul mai mult decat onorabil in fata unei formatii din Six Nations. Romania incheie asadar pe 4 aceasta grupa, cu o singura victorie, in fata Canadei, fiind clasata sub Franta, Irlanda si Italia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img