News Flash:

RUSINE ! PSD Husi nu accepta marirea burselor scolare

1 Februarie 2015
2128 Vizualizari | 1 Comentarii
Joi,  29 ianuarie,  in sedinta de Consiliu Local al municipiului Husi, s-au intamplat doua fenomene cel putin stranii.

Primul. Consilierul Liviu Iacob, supranumit si Ghertoiul, a venit cu o propunere de a realoca o suma de bani ramasa de la bursele scolare in valoare de aproximativ 7.800 de lei. Acesta a venit cu propunerea de a reesalona aceasta suma, tot pentru cei care primesc bursele scolare. Astfel, fiecare copil avea sa primeasca in medie cu 30 de lei mai mult.

In acest moment se primesc 4 categorii de burse, acestea ar fi urmat sa se mareasca cu 30 de lei.

Astfel bursa pentru performanta s-ar fi marit de la 85 la 120 de lei; bursa de merit de la 75 la 100 de lei; bursa de studiu de la 52 la 80 de lei si cea sociala de la 30 la 60 de lei.

Al doilea fenomen straniu a fost atunci cand aceasta propunere s-a supus votului, moment in care consilierii locali majoritari(cei de la PSD) s-au abtinut de la vot, astfel propunerea consilierului PNL Liviu Iacob nu a trecut.

Motivarea principala a celor de la Partidul Social Democrat Husi a fost una penibila, acestia argumentand faptul ca acei bani se pot folosi in alte scopuri.
Nici macar cei trei profesori, Giosu Georgeta(PSD), Popa Cristinel(PSD) si Hoha Ghoerghe(PSD) nu au fost de acord cu propunerea.

Contactat telefonic de catre echipa cotidianului BUNA ZIUA VSLUI, un consilier a carui identitate a cerut sa-i ramana secreta a comentat decizia colegilor de consiliu:

“Sunt mahnit si scarbit totodata. Nu am crezut ca exista o asa doza de ignoranta aici la noi, stiu ca sunt multe interese la mijloc, insa educatia ar trebui sa fie un segment aparte. Nu era vorba despre o suma imensa, era vorba despre o suma care nici nu se simte in bani primariei Husi.Si erau pentru copiii nostri, ai Husilor. Am ramas stupefiat dupa sedinta de asta seara.”
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0963 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030206 (s)