vineri, 26 aprilie, 2024

Rutină în aşternut? Iată ce poziţii sexuale să încerci!

Distribuie:

Publicat:

Explorarea poziţiilor sexuale poate fi o metodă excelentă de a te reconecta cu partenerul/partenera de cuplu şi de a vă consolida relaţia. Unele studii au ajuns la concluzia că partenerii care încearcă lucruri noi atât în viaţa lor de cuplu, cât şi în aşternuturi, vor menţine flacăra pasiunii vie. Oricând eşti gata de a ieşi din zona de confort, iată câteva poziţii noi pe care tu şi persoana iubită să le încercaţi.

Nu este nimic în neregulă cu respectarea unei rutine în viaţa sexuală, însă descoperirea unor poziţii noi care să vă intensifice plăcerea vă pot ajuta să vă destindeţi, să vă bucuraţi de clipele petrecute împreună şi chiar să vă amuzaţi de întreaga experienţă.

 

Podul

Este una dintre cele mai intense poziţii sexuale, ce presupune flexibilitate. În poziţia Podul, partenera îşi va arcui spatele, sprijinindu-şi palmele pe podea. Partenerul se va aşeza în genunchi în faţa ei, pentru penetrare, susţinându-şi mâinile pe coapsele partenerei. Invers, bărbatul se va pune în poziţia Podului, flexându-şi spatele, în timp ce femeia se va aşeza deasupra lui, ţinându-şi echilibrul pe coapsele partenerului. Postura le va oferi ambilor parteneri plăcere sexuală maximă. Deoarece penetrarea va fi una profundă, partenera poate ajunge la orgasm în această ipostază.

 

Poziţia lotusului

Este o altă formă de a-i spune partenerului/partenerei că-l/o iubeşti şi că îţi doreşti să experimentaţi împreună intimitatea profundă. În timp ce bărbatul se va aşeza pe podea, cu picioarele încrucişate, femeia va sta deasupra lui, în timp ce picioarele ei fie vor înconjura talia partenerului, fie se vor sprijini pe vârfuri, după preferinţă şi flexibilitate. Cu braţele libere, vă puteţi îmbrăţişa sau vă puteţi explora corpul unul celuilalt. O altă variantă este ca partenera să folosească un material moale (ca de pildă, o pernă sau o pilotă) pentru a-şi sprijini genunchii şi pentru ca poziţia Lotusului să fie confortabilă pentru amândoi.

 

Poziţia câinelui  

În această poziţie, partenera se va aşeza în genunchi, cu faţa în jos şi cu mâinile sprijinite pe podea, în timp ce partenerul o va penetra din spate, stând, la rândul său, în genunchi. Este nevoie de rezistenţă, iar o posibilă variantă poate fi şi aceea în care partenera se sprijină în cot şi nu pe întreg braţul, pentru mai mult confort. Este una dintre cele mai intense poziţii sexuale deoarece ambii parteneri vor experimenta senzaţiile de plăcere maximă. Nu doar că femeia îşi va stimula clitorisul şi punctul G în acelaşi timp, dar şi bărbatul se va bucura de vibraţiile emanate care vor ajunge până la el.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img