joi, 28 martie, 2024

S-a activat planul roșu in judetul Vaslui: o persoana in stare foarte gravă in urma unui accident rutier – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autoritățile vasluiene au activat planul roșu de intervenție, in urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, in primul viraj de după pensiunea Mira, dou autoturisme s-au ciocnit  . La fata locului sunt deplasate mai multe echipaje de intervenție printre care și TIM din cadrul Isu Vaslui . Primul bilanț al evenimentului rutier arată ca au fost 5 persoane rănite dintre care una in stare foarte gravă .

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine in aceste momente cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare și echipaje specializate pentru descarcerarea și deblocarea unor persoane în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Pensiunea MIRA.

 În accident sunt implicate două autoturisme și cinci persoane. La fața locului au fost deplasate și cinci ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. 

 

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate. 

 

Trei victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iar două la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img