sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a aflat boala de care sufera Ionela Prodan! Ce decizie grea a luat Anamaria

Distribuie:

Publicat:

Ionela Prodan este foarte bolnava. Cantareata de muzica populara este in spital, iar Anamaria Prodan nu se poate dezlipi de mama sa.

Maladia de care sufera Ionela Prodan pare sa fie una destul de grava, iar in contextul in care mama sa ramane internata in spital, sotia lui Laurentiu Reghecampf a luat o decizie grea.

“Are un scaun in salon si este numai langa doamna Ionela! Ii schimba asternuturile, o spala, vorbeste cu ea si are grija de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca sa ia ceva mancare si ce ii mai trebuie pacientei si apoi se intoarce rapid.

Mai mult, pentru ca nu poate sa aiba grija de nimic acasa, de cateva zile, Anamaria Prodan si-a trimis si fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, insa normala in asemenea situatii”, au spus prieteni ai familiei Prodan, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decat atat, se pare ca boala Ionelei Prodan a afectat-o grav pe cantareata, care ar fi in mare suferinta.

“Ionela Prodan este bolnava rau, maladia nenorocita de care sufera la pancreas si afectiunile cardiace au facut ravagii in corpul cantaretei, iar Anamaria este pur si simplu disperata!

O iubeste pe mama ei ca pe ochii din cap si nu mai stie ce sa faca sa ii mai aline suferintele”, au spus prietenii familiei Prodan.

Ce avere lasa prin testament Ionela Prodan

Ionela Prodan s-ar confrunta cu cancerul pancreatic, iar artista a luat decizia de a-si face testamentul.

„Da, mi-am facut testamentul. Prima data l-am facut asa mai negandit, decat de mine. Apoi, le-am chemat pe amandoua fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoti nu am impartit, le-am pus bani pe numele lor si, cand vor face 18 ani, sa deschida contul.

Am trei de la Ana si una micuta la Vegas. Am patru nepoti. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a dezvaluit Ionela Prodan, conform stirilekanald.ro.

Averea care se regaseste in testamentul Ionelei Prodan este cunoscuta, pentru ca mama Anamariei si-a publicat declaratia de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna. Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro in conturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img