vineri, 29 martie, 2024

S-a aflat! Cati bani castiga lunar Viorel, sotul Vuplitei, din frecat podele? Pe ce au spart cei doi primul salariu de la firma de curatenie? Dezvaluiri exclusive

Distribuie:

Publicat:

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, a luat primul salariu de când a venit în București. Bărbatul lurează de la mijlocul lunii ianuarie ca angajat al unei firme de curățenie și încearcă să pună bani de-o parte pentru momentul în care soția lui va ajunge din nou la maternitate.

Totuși, și dorul de fetița lor este mare, pentru Vulpița și Viorel. Cei doi au decis ca din primii bani câștigați de Viorel, să meargă acasă, la Blăgești și să-și petreacă câteva săptămâni cu fiica lor.

”Vă dau o veste bună, astăzi am luat și eu salariul pe prima lună lucrată și cam într-o oră, o oră și jumătate plec, să-mi văd și eu fata.

O să stau vreo 3 săptămâni cu fata, după care revin înapoi la muncă. Veronica trebuie să vină și ea să-și facă un control la doctor, să vedem cum mai decurge sarcina”, a povestit Viorel Stegaru într-un filmuleț postat pe Youtube.

cONTINUAREA PE wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img