marți, 19 martie, 2024

S-a aflat! Ce este, de fapt, între Vica Blochina și Bănel Nicoliță

Distribuie:

Publicat:

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară. De când s-a retras din fotbal îi merge bine cu meseria de antrenor, dar se pare că mai rău stau lucrurile în plan personal. De când s-a despărțit de soția lui a zburat din floare în floare, iar acum se zvonește că între el și Vica Blochina s-ar fi înfiripat o idilă.

Relația dintre Vica și Bănel Nicoliță

În ultima perioadă au apărut zvonuri legate de o relație amoroasă dintre Vica Blochina și Bănel Nicoliță. Se cunosc de mulți ani, dar s-au apropiat mai mult de când participă împreună la Splash, vedete la apă!. Au petrecut o săptămână zi de zi la filmări, dar adevărul ar fi cu totul altul.

Vica a explicat că între ea și fostul fotbalist nu este mai mult decât o o prietenie frumoasă, care a devenit mai puternică acum. În plus, balerina spune că îl admiră mult și speră că vor rămâne mereu apropiați.

Sportivul a clarificat și el situația și a spus clar că o respectă pe Vica, dar mai mult de atât nu poate fi. Nu au niciun interes unul față de celălalt și nu înțeleg de ce lumea este rea și scoate tot felul de bârfe, fără a verifica informația înainte de a o face publică.

”Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva.

Nu există așa ceva între mine și Vica. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a transmis Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Bănel nu mai vrea copii

Bănel Nicoliță a trecut deja printr-un mariaj, din care au reieșit două fetițe care îi seamănă perfect. Acestea nu decât că au moștenit trăsăturile lui, dar și talentul la sport, domeniu de care sunt foarte pasionate. Tatăl lor le susține cât de mult poate și se asigură că le este alături în cele mai importante momente.

Fostul fotbalist al celor de la Steaua vrea să se ocupe cu mare atenție de fiicele sale, motiv pentru care nu mai vrea să facă alt copil cu o altă femeie. Cât despre fosta lui soție, nu ar avea nimic împotrivă dacă fosta soție și-ar reface viața, însă există o condiție clară: cele două fiice nu trebuie să fie afectate în niciun fel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img