joi, 25 aprilie, 2024

S-a aflat! Ce pensie incaseaza lunar Florin Piersic! Multi s-ar fi asteptat la o suma foarte mare, dar …

Distribuie:

Publicat:

Marele actor Florin Piersic a ajuns , ieri, de urgenta la un spital din Capitala. Faimosul actor a acuzat dureri extrem de mari la un picior. Culmea faptului ca Florin Piersic ar fi mers la un spital de stat din Bucuresti pentru ca situatia financiara nu i-ar fi permis sa apeleze la ajutorul medicilor din sistemul privat

Florin Piersic a declarat, pentru Antena 1, ce i s-a intamplat.
„Am primit telefoane, dar nu am fost internat si nici operat de urgenta. Pur si simplu trebuie sa intelegeti ca merg si eu si mai fac miscare. Eu am fost mereu un om activ. Am facut miscare, am inotat, am jucat baschet. Ma asteapta niste spectacole la Teatrul National, apoi am de luat un premiu la Uniter, urmeaza un festival la Iasi pe care-l face Margareta Nistor cu niste filme de-ale mele si trebuie sa fiu prezent. Ma ingrijesc doar… Fac intretinere. 

A infirmat zvonurile ca ar fi suferit operatii.
'' Asta e cel mai bun cuvant. N-am operatii, nu am nimic. Doar ma intretin. Vreau sa fiu si sa mai joc in spectacole la Bucuresti si la Cluj. Va multumesc tuturor ca va interesati de starea mea de sanatate. Vreau sa mai traiesc si fac aceasta miscare de intretinere. Trebuie sa ma misc, sa fac chestii din astea. Va iubesc pe toti si va multumesc ca va ganditi la mine”, a declarat Florin Piersic, la Observatorul de la Antena 1.

Ce pensie are Florin Piersic!
Desi are o pensie micuta, marele actor se pare ca si-a asigurat batranetea. Locuieste intr-o vila cocheta din Cluj, dar are o casa de vacanta in acelasi judet, dar si o vila in Bucuresti. Florin Piersic a jucat in zeci de filme, a jucat in sute de piese de teatru, are o cariera tot de zeci de ani in spate, insa primeste o pensie de doar 2.000 de lei, potrivit click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img